EXPERIENȚA UTILIZATORULUI ȘI TESTAREA

Lucrăm direct cu prototipuri interactive și live ale produselor digitale, ceea ce ne permite să proiectăm și să testăm toate detaliile experienței utilizatorului. Estetica este importantă, dar ne concentrăm pe un design complet al interacțiunii pentru orice platformă.

Testarea utilizatorilor este esențială atunci când creăm produse digitale, iar nouă ne place să începem testarea din timp. Pe măsură ce părți mai mari ale conceptului și produsului încep să prindă formă în prototipurile noastre, putem planifica și executa teste mai ample cu părțile interesate de produs și cu potențialii utilizatori. 

testing

Sisteme de gestionare a conținutului

Creăm soluții complexe de sisteme de gestionare a conținutului folosind tehnologii precum Drupal, Magento și WordPress. Cu un angajament puternic față de CMS Drupal.

drupalmagentowordpress

Migrarea datelor

Putem migra orice date de pe orice platformă. Studiem structura moștenită, cartografiem datele și păstrăm toate URL-urile.

data

training

Formare tehnică

Echipa noastră de formare lucrează împreună cu dumneavoastră pentru a vă înțelege seturile actuale de competențe și pentru a vă adapta un curriculum. Ne asigurăm că sunteți mulțumiți de soluțiile pe care le construim și că echipa dumneavoastră de gestionare a conținutului este instruită în gestionarea soluției noastre.

Integrări terță parte

Aplicațiile terților sporesc capacitatea site-ului dumneavoastră de a atinge obiectivele descrise în faza de strategie. Integrăm aplicații externe și sisteme complexe precum Eloqua și Marketo într-o varietate de interfețe pentru a contribui la îmbunătățirea funcționalității soluției dumneavoastră.